Драги пријатељи

За наш народ слобода је највећа вредност. Због тога смо одлучили да обновимо Крајину у овом виртуелном свету који још увек није довољно озбиљно схваћен. Међутим, чињеница је да ова два света (класични и виртуелни) долазе у интеракцију. Ми смо извукли поуку тако да више и немамо потребу контролисања класичног простора који је иначе сумњиве солидности.

Свесни смо да многе старе идеје и традиције које је људска врста наследила више не одговарају текућој стварности и будућим могућностима.

Из великих трагедија настају велики успеси. Иновативност и непрестани активизам су нешто што ће наш "пораз" претворити у победу.

Радимо и размишљајмо онако како би то радио највећи међу нама - Никола Тесла.

Креативни тим "Дистрикта Крајина"

21. новембар 2018. године


Фото галерија

Отворена агресија НАТО пакта на "Крајину" почела је 21.11.1994. г. нападом на Удбину. Била је то најавећа ваздушна операција НАТО од његовог оснивања.

Агресија је почела на Аранђеловдан у 11,30 часова и у њој је учествовало 59 авиона из САД, Француске, Енглеске и Холандије.

У том нападу на "Заштичену зону УН" погинули су Бранко Јерковић и Дарко Галовић. Тешко су рањени Ратко Бјелобаба, Ђуро Егић, Жељко Узелац и Жељко Иванишевић.

НАТО је наставио даљу агресију па је 23.11.1994.г. нападнута Петрова Гора, 25.11.1994.г. Никшић код Слуња,...


Видео галерија

Уколико би се величина једне државе мерила са оним што њени грађани дају свету онда би "Крајина" била једна од највећих на Планети